středa 9. července 2014

Tuplana

Olin laittanut Koodi-nettiin ilmoituksen, missä ilmaisin halukkuuteni vitsaleikkeihin, vanhemman, yhden tai useamman miehen kanssa. No, vastauksia tuli jonkin verran, muun muassa eräs vanhempi herra, joka aina vaatii henkilötietoja ekaksi, ne jätin omaan arvoonsa. Mutta sitten eräs vastaus sai minut kiinnostumaan ja vastasin siihen. Siinä kaksi vanhempaa herraa halusivat vitsapoikaa itselleen ja lyhyen viestien vaihdon jälkeen huomasin olevani matkalla heidän luokseen.

Perillä ajoin sovittuun osoitteeseen omakotitalon pihaan ja autosta noustuani ulko-ovi avautui ja kuistilla seisoi kaksi vanhempaa harmaapartaista miestä. He toivottivat minut, piiskapojan tervetulleeksi ja sisällä näyttivät huoneen, jossa saisin yöpyä. Kohteliaasti minun pyydettiin siellä huoneessa riisumaan alasti setien katsellessa vartaloani. Sitten sain käskyn käydä päivälevolle, jonka jälkeen saunottaisiin. Minut peiteltiin alasti sänkyyn ja huolimatta oudosta tilanteesta kohta nukahdin.

Sitten, noin tunnin päästä minut herätettiin ja molemmat herrat, hekin alasti käskivät kanssaan saunaan. Seurasin kahta komeaa setää ensin kylpyhuoneeseen. Siellä he pesivät minut joka paikasta, myös jalkovälini, kun minut oli komennettu hajareisin seinää vasten nojaamaan. Löylyissä sitten joudin istumaan heidän alapuolellaan, mistä päätä kääntämällä oli kivat näkymät roikkuviin kaluihin ynnä pusseihin ja reisien välistä pilkistävään reikään, kun he rennosti reidet ylhäällä olivat.

Suihkun jälkeen siirryttiin saunakamariin, missä he kävivät vierekkäin penkille ja minun piti käydä poikittain heidän syliinsä, niin että peppuni oli tarjolla toiselle ja pääni toisen herran sylissä. Siinä sitten käsi laski alaselälleni ja toinen alkoi antaa avokämmentä pakaroilleni. Toinen herra ohjasi jo seisovan kalunsa suuhuni, sain ryhtyä imemään sitä. Kiihottavaa se oli kuumottava tunne pakaroillani, kun setä niitä läpsi ja toinen herra työnteli syvälle suuhuni. Vähän aikaa sitä jatkui, sitten minut vaihdettiin toisinpäin heidän sylissä ja suihinotto ja piiskaus jatkui.

Peppuun sattui jo aikalailla ja pyysin heitä lopettamaan jo. No, kohta piiskaus taukosi ja minut laitettiin selälleen siihen penkille ja herrat toivat kalunsa aivan naaman eteeni ja muutaman vedon jälkeen ruiskivat kunnon lastit naamalleni.

Suihkussa käynnin jälkeen minut vietiin taas huoneeseen nukkumaan alasti

Seuraavana aamuna minut herätettiin aamupalalle ja sitten oli vuoro aamukävelylle. Herrojen kanssa kävelimme metsään päin siitä pihasta ja jonkin matkan päässä oli vesakko. Siihen sitten pysähdyimme ja sain käskyn mennä hakemaan kunnon vitsat sieltä. Tein työtä käskettyä ja katkoin mukavan risukimpun. Kävely jatkui ja sitten pysähdyimme metsässä olevalla laavulle ja toinen sedistä istui siinä olevalle kannolle ja sain käskyn laskea housut ja käydä poikittain hänen polvilleen. Tunne oli erikoinen, tuuli tuntui pakaroissani ja vehkeissäni, jotka olivat rivosti tyrkyllä, kun olin siinä pylly pystyssä. Kohta risu alkoi tanssia paljailla pakaroillani ja kuumotus, sitten tuska levisi niihin. Aloin jo kiemurrella, mutta kohta tunsin vahvat kädet, toisen reisilläni ja toisen alaselässäni pitelevän minua, toinen herra varmisti, että en rimpuile. Vitsa jatkoi työtään ja tuska ja kuumotus alkoi olla pakaroillani jo kovaa. Yhtäkkiä minulta pääsi itku ilmoille ja siinä samassa piiskaaminen loppui, hellät kädet auttoivat minut seisaalleni ja herkästi kaluuni tarttuen auttoivat lastin ulos sieltä.

Žádné komentáře:

Okomentovat